Söndag

Och vips var det söndag igen, det har visat sig än en gång att jag inte hinner med så mycket som jag tänkt under helgerna. Får nog ta och börja revidera mina planer som jag filar på under veckorna.

Vi har äntligen fått resultat från tentan som vi gjorde den 23 oktober. Bättre sent än aldrig i och för sig, speciellt när det visade sig att jag klarade den! Woohoo! Då var den allra sista tentan avklarad, så nu är det bara uppsatsen kvar. Det visade sig dock att under de 4½ åren som jag pluggat har jag aldrig hittat den gyllene gränsen. Hur lite kan man plugga och ändå klara av kurserna? Jag skulle nog ha kunnat skala av lite mer pluggtid från den senaste tentan. Eftersom att jag hade pluggat vääääldigt lite så är det nog minuter jag pratar om, tar jag bort en timma tror jag banne mig att jag hamnar på minus =). Gode skönt är det hursomhelst!

Härligt också med lite minusgrader, imorse var de -14 och nu tror jag det är vid en -8. Det är så där lagomt, då slipper vi i alla fall regnet. Har tryck en massa lussebullar nu på förmiddagen, får se om jag orkar mig på att koka lite knäck i eftermiddag. Börjar få in lite julsrtämning nu. Känns som att risken finns att jag peakar för tidigt och blir less innan jul. Men vad ska jag göra? Det är ju så himla mysigt!

Ha det!

Shopping

Jag och mor var ner på julshopping i Malå ikväll, då alla (3) butiker hade öppet till kl 20. Men det blev då inget alls. Var ute efter en jacka, men jag får väl leta vidare. Var då i alla fall se knycka mig några knäck hos lillasyster. Det var gööööd. Kanske måste simultankoka och plugga imorgon, får se om det kan gå vägen eller om det blir en pappa-rudolf kokning.. =)


Konsert

Winnerbäck vad ju som alltid riktigt bra. Kanske lite väl många lugna låtar i början, men på slutet så blev det lite mera fart. Han hade det mest knarkiga introt i mannaminne, och mellansnacket gick väl ungefär i samma ton. Skoj också att han spelade Elegi, den är ju alltid bra. Som vanligt var det med några låtar som inte riktigt är favoriter, Söndag 13.3.99 och Ett Sällsynt Exemplar hade han lätt kunna byta ut mot Kom, Stockholms Kyss, Farväl Jupiter, Kom Änglar eller Där Elden Falnar (Men Fortfarande Glöder).

Bäst är ju som alltid Elden, en superlåt som inte går att misslyckas med. Riktigt bra alltså, fem av tem toast. ATt jag sen fick med mig lite sällskap på spelningen var ju också väldigt trevligt.

Ha det!

Morgonblogg

Satt uppe sent inatt och kollade ikapp på de två senaste avsnitten av Dexter. Fy tusan vilken bra serie det är! Sen när jag sett klart sådär miss i nassen så var jag nästan för rädd för att kunna sova. Inte bra! Men tillbaks till ämnet, om ni inte sett Dexter, gört!

Värde

(wait for it) löst! Helt värdelöst. Nu är det slutköpt matcher, det är ju ändå ingen idé då de bara förlorar på det där sättet.. Skulle kanske ha pluggat istället, kanske det är karma?

Tisdag

Mycket uppsats nu, hinns inte så mycket annat. Idag har vi vart duktiga och skrivit teorier och bokat in intervjuer, så nu gäller det bara att komma på något att fråga också.. =) Eller frågor har vi, det gäller docka att se till att de inte är alltför dumma. Ska fila mer på lite text ikväll men sen funderar jag starkt på att beställa hem och titta på hockeyderbyt. Enda haken är ju att de jävlarna aldrig vinner då jag ser på, men någon gång ska ju vara den första.

Imorgon är det dags för Winnerbäck, hoppas bara att syster kommer ihåg att ta med sig biljetterna? Här kikar mitt controlfreak behov fram lite, men det brukar vara värt att fråga en extra gång ibland.

Ha det!

Söndag

Och vips var helgen över. Känns inte som att man hinner med så himla mycket under en väldigt långhelg. Konstigt. I fredags blev det mest skola och utomhusvistelse. På kvällen kom lillasystrarna hit och åt middag med oss, trevligt tervligt.

Igår hade jag och mamma friluftsdag på förmiddagen och eftermiddan ägnades till att hälsa på lite folk. Och vips var den dagen slut.. Idag har jag och Arvid med mamma vart på badturné. På Källan har de varm bassäng som då går att bada i, så där spenderade vi nästan hela dagen. Var helt utbränd när jag kom hem och passade på att sova lite.. Känns som att jag kanske kom å va lämmen i simmusklerna imorgon..=) Men skoj var det i alla fall.

Nu ska jag vara lite social, och försöka ladda upp inför en veckas studier.

Hade!


Onsdag = helg?

Tog mig så slutligen hem i eftermiddag. Fick lite rapporter om halka, men det var då ingen risk för det idag. Dimman tog hand om hastigheten och den översteg nog aldrig 70. Hade tur som fick mig en bil framför mig från Piteå till Abborrträsk som vägledde mig hemöver, och från Abborr går det ju som på autopilot. Blev också stoppad av Polisen som tydligen hade någon slags razzia mellan Luleå och Piteå, det kryllade av poliser men efter lite blås och däckkontroll var det bara att blåsa vidare. Och tacka gud för att det inte var en hastighetskontroll =).

Imorgon ska jag visst agera bagerska på förmiddagen, och sen blir det skola resten av dagen. Känner att det börjar bli dags att producera lite text, en masse. Det brukar ju inte vara nå större problem, och med lite motivation om att bli klar för att få vara ledig i helgen kan det nog gå vägen. Sen ska jag ner till Arvid och hans mamma och terrorisera dom resten av kvällen. Det var tanken i alla fall, får se om de hinner läsa detta och låsa dörren ;).

Verkar bli Winnerbäck nästa vecka också. Trevligt må jag säga. Lillasyster tog äntligen tummen ur och bestämde sig, så det blir nice med lite sällskap.

Ha det!


Tisdag

Matchen igår var väl skoj, lite synd bara att resultatet blev som det blev. Men en poäng är väl bättre än ingen..

Idag har det mest vart skola och sånt, inte så mycket skoj där egentligen. Det bästa av allt är väl att vi bestämt oss för att ta helg imorgon. Eller, vi ska skriva på varsin ort. Det ska bli skönt att komma hem, börjar bli less på Luleå nu.. Får se om det är nå smetigt efter vägen..

Ha det!

Söndag

Kort helg som gick alldeles för fort, as usual. Stannade som sagt kvar i Luleå för att plugga, en vara som det blivit väldigt lite utav. Gårdagsförmiddagen spanderades istället på stan, med en ynka pocketbok som enda fynd. På eftermiddan blev det istället en långpromenad och skavsår. Typiskt! Idag skulle jag istället vara produktiv på skolsidan, men fick ångest och ägnade istället hela dagen till att författa CVn och söka jobb. Blev inte så många rader på uppsatsen med andra ord.

Imorgon är det dags för det första seminariet, ska bli spännande att se hur långdraget det egentligen kan bli.. Sen på kvällen är det dags att se då Lule spöar upp Twin Peaks-gänget.

Ha det!

Fredag

Nu är det fredag och den snabbaste veckan i världshistorien är till ända. Blir kvar i Luleå i hekgen, så jag hoppas att jag hinner med lite uppsats mellan varven.

Idag var jag då äntligen till frisören, och jag tror bestämt att all min framtida klippning kommer att ske i Skellefteå i fortsättningen. Blev väl inte riktigt så pooopigt som förra gången, men helt nöjd det är jag inte.. Hur tusan ska man bära sig åt för att hitta en bra frisör? Men men, nu är det då vinter på riktigt så jag kan ha på mig en mössa utan att verka allt för stupid. Kanske måste slänga mig med hiphop looken också för att kunna ha på den inomhus också.. Nej, nu börjar tankarna bli alltför mörka här!

Har bunkrat upp på en Ica butik med, hör och höpna, manuell charkdisk! Skandal att inte alla butiker slänger sig med en manuell chark! Det är ju sååå himla mysigt! Som sagt, bunkrade upp så jag kommer förmodligen att klara mig ända till jul. Ska nog ta och laga lite mat nu, och sen blir det fredagsmys med typ tre liter fruktsallad och något bra (helst inte Idol) på TV.

Ha det!

Onsdag

Dagen har spenderats med en massa skola. Först göra klart problemdiskussionen för inlämning, och sen på eftermiddagen/kvällen läsa igenom alla andras. Känns som att koncentrationsnivån sjönk efter den sjunde... Hann med en lunch på Max på storheden för att fylla på onyttighetsdepån, och det lyckades.

Annars inte så mycket roligt. Slötittar lite på säsong 8 av Scrubs, så jädra bra. Synd bara att det är den sista säsongen. Men det har visat sig att det finns mycket annat på tv som man kan följa, har bara tre serier nu men en fjärde på gång... Vet dock inte om det är rätt tillfälle att börja nu, finns risk för att jag fastnar.

Har också bokat klipp och färgning på fredag, hoppas bara att det blir bättre än sist... Ett försök till blir det men går det år skogen får jag banne mig köra till stan och klippa mig hos Hanna. Känns lite drygt.

Ha det!

Långhelg

En tillsynes oändlig helg när jag skulle hinna massor har tagits slut. Och vad har jag hunnit?

I fredags avslutades skolan rätt snabbt och jag var i Malå i lagom tid för lunch med lillasyster. Detta följdes upp med fika hos farmor och fika hos arvids föräldrar. Status på födelsedagsbarnet: lyckligt ovetande.

På lördagen blev det en skogspromenad och lite degande innan jag åkte ner till Malå för att fira ettåringen. Han verkade supernöjd med alla sina nya leksaker och ville att de skulle ligga utspridda på köksgolvet så att alla skulle se dem. Status: sockerchock.

Söndag med lite promenad och bastu, farsdag med tårtbak. Annars rätt lugnt. Idag var det så himla fint väder så jag och mamma packade ner broccolisoppan och mackor och gick på hajk. Lite svettigt att spåra i skogen men till slut hittade vi ned till vindskyddet för lite lunch. Härligt! Återstod bara att ta sig hem igen...





Sen har det inte blitt så mycket mer. Sitter just nu och väntar på lillasyster som ska komma och basta med mig, och sen blir det nog filmkväll.. Hade tänkt hinna ner och leka med Arvids nya leksaker, men det hinns nog inte med. Känns som att hela helgen bara bestått av fika, men det är väl inte det sämsta?

Skolan då? Mnjaaaa...

Ha det!


Torsdag

Snart helg! Imorgon ska vi träffa handledare och se om vi är på väg i rätt rikting med vår uppsats, men sen är det äntligen helg. Kanske (förhoppningsvis i alla fall) blir jag bjuden på barnkalas på lördag, och sen är det farsdag på söndag. Det blir nog bra.

Annars inte så mycket, sett lite Tv nu här ikväll. Sitter nu och tittar på MTVs EMA. Vad ska jag säga.. Det är nästan fler idioter och retards med här än på förra dagens bottennapp i Ullared. Nyss var David Hasselhoff ute och delade ut pris till Årets Rock, typ i störfyllan. När han äntligen tagit sig upp för trappan till scenen ville han så gärna förklara för den tyska publiken att han minsann inte kunde ta åt sig äran för att Berlinmuren föll för tjugo år sedan.  Som om någon trodde det?! Vilken idiot.

Kayne West har fått sig en känga, och Lady GaGa likaså. Annars verkar de flesta artister i vanlig ordning utnyttja livesändningen till att svära i Tv. Tummen upp på det! Verkligen..

Ha det!

...

Fy tusan vad tragiskt mitt förra inlägg lät. Jag hinner ju med mycket annat här i Lule också... Igår tillexempel såg jag det första (och förhoppningsvis sista) avsnittet av Ullared på kanal5.se. Vilken fruktansvärd panikångest jag fick, vart hittar dom allt folk? Jag kan inte tänka mig att det är mer än några promille av besökarna som faktiskt är sådana idioter som kanal 5 visar upp! Nej fy ändå. Om klasskamraten på andra sidan vägen har tråkigt någon gång så får jag rekommendera det...

Ikväll har jag dessutom sett när Assyriska gav DIF på nöten, härligt!

Så, inte bara skola. Lite tv ocskå...

Ha det!

Onsdag

Onsdag och så här tre dagar in på D-uppsatsen är jag redan spyless. Inte bra! Hoppas verkligen vi får klar vår problemdiskussion imorgon så pass att vi kan lämna den i några dagar och börja på att skriva teorier. Det ska bli mycket roligare.

Visst känns det som att jag har ett spännande liv?

Ha det!

D-day

Idag har vi (äntligen?!) dragit igång med D-uppsatsen. På förmiddagen kändes det som att allt skulle gå åt skogen, men sen på eftermiddagskvisten så kändes det rätt bra. Det är ju en bra start, bara en sisådär 75 dagar och en uppsats kvar innan det är finito =). Har suttit nu och letat lite uppsatser och artiklar, skrivit upp sökord som kan vara bra att ha och funderat lite på en tratt till vår problemdiskussion... Vet inte om jag blir just nå mycket klokare.

Givetvis så tog Solna AIK hem guldet i allsvenskan och djurgården klarade sig kvar. Luleå tappade mot Rögle, och det var månsson, svikaren från schtaaaan som ställde till det. Nu är det dags att Luleå visar vad de går för och spöar Tälje lagomt till landslagsuppehållet..

Nu är det bara att ladda till imorgon, då är det bara typ en sisådär 74 dagar kvar....

Ha det!

Söndag

Och vips var helgen slut. Pooooop! Är inte sugen på Luleå just nu. Igår var det skoj, kul att se kreativiteten hos dem som klätt ut sig. Själv var jag tråk och gick som mig själv, men det funkade ju det också. Träffade lite folk som jag inte sett på ett tag, överlag rätt skoj. Idag vette det tusan vad det blir. Ska väl ut och motionera lite i skogen, och packa ihop lite inför morgondagen.

Ha det!

RSS 2.0