Söndag

Ytterligare en helg fullspäckad med aktiviteter (eller hur det nu var). I lördags var jag och Jonas upp till skiftet för att straffarbeta av lite snöskottning, många tak som kan rasa, men det blev i alla fall ett mindre. På kvällen var jag och Therese ner och hälsade på Arvids mamma, delade en flaska vin och tittade på melodifestivalen (bli inte chockade, jag spelade in OS). =)

Sen idag blev det lite skoterkörning, lite pappersarbete och mycket OS. Känns som att det kommer bli en massa tid över men också lite risk för post-olympiskt stress syndrom till följd av avsaknad av sport i TV. Tur att det kan vägas upp med vasalopp nästa helg. I veckan är det jobb två dagar än så länge, måndag och fredag, då kanske det till och med blir tid över att börja ringa runt på lite företag.

Ha det!

Torsdag

Och en dag kvar på jobbet. I alla fall vad jag vet om just idag, det brukar ha en tendens att ändras fort så jag hoppas på det. Nog för att det skulle vara skönt att vara hemma lite också och sola och söka jobb.. Var om på kalas hemma hos Arvids mamma som fyllde år idag, mycket sånt nu, igår fyllde nämligen Jonas också år och det trycktes tårta för fullt. Tur att det dröjer ett par veckor nu till nästa gång.

Annars blir det mest OS på kvällarna, ska bli skönt när det tar slut så jag får vila upp mig på riktigt. Ämnet tre kronor låter jag bli att beröra, räcker med att säga Sverige-Tyskland 2-0. Det betyder att de spelar dåligt! Tur dock att jag slipper sitta upp natten mot fredag och se på när de åker ut i semin, lika bra att det redan är bortgjort. =)

Idag började också bokrean, och jag tror att det är första gången på bra många år som jag inte har vart där på premiärdagen. Har spanat runt lite på internet men inte hittat några böcker som tilltalar mig, brukar bli en massa om man får gå runt och strosa däremot.

Nu mera os!

Ha det!

Tisdag

Börjar se ett mönster i mitt bloggande, det blir mycket tisdag och torsdag. Kan bero på att det inte finns så överdrivet mycket att berätta. Mest en massa jobb och OS som står på schemat, och det finns väl egentligen inte så mycket att berätta om det. Party i fredags och det var riktigt skoj, lite mat och lite dans, riktigt trevligt. Hade bara lite problem att vända på dygnet under helgen från nattskift till förmiddag, så det kändes gode tungt att stiga upp igår morse.

Nu har ju Arvids mamma också gett med sig och anslutit till sekten. Får se hur länge jag kan hålla mig innan jag åker dit, facebook varker vara överjävligt.

Ha det!

Torsdag

Idag kommer kusinen hem med en massa kompisar, och det ska bli skoj att hinna umgås lite granna. Verkar som att det kan bli lite festligheter imorgon kväll, trevligt trevligt.

Annars är det mest till att jobbe och jobbe, men nästa vecka blir det förmiddag så då ska det då gå att umgås =). Gäller bara att ta sig tid ifrån all OS tittning. Det känns som att det inte blir så mycket mer om dagarna, jobba, sova och se tv. Men så kan det gott få vara idag. Nu väntar superkomben och skidskyttet.

Ha det!

Måndag

Helgen fortskred väl som planerat. Lite utgång på lördagen, och skoterkörning på söndagen. Allt var riktigt superskoj och det var roligt att träffa lite folk. Sedan börja med nattskift, och halvdåligt med sömn idag. Gick av vid 06.00 och sen sova till 09.00 och på kurs. Passade även på att hälsa på hos Arvid med familj, sen hem och sova mellan 15 och nu. Känns som att jag har kvar en massa att sova, men nu är det strax skidor och då har jag inte tid med sådana trivialiteter.

Ha det!


Torsdag

Och två timmar kvar tills sista skiftet för veckan börjar. Sen smäller det bara till och sen är det morgon och dags att gå isäng. Det blev ytterligare en veckas natt nästa vecka, så det gäller att inte vända tillbaks dygnet alltför mycket. Imorgon ska jag försöka att stiga upp vid 12 snåret istället för att ligga ända till kl 16. Ska bli trevligt att se solen lite, och sen är det ju marknad på lördag som jag måste på. Skulle också vara lite skoj med lite socialt umgänge. Känns som onädigt att fäles fram och tillbaks på kvällarna mellan Malå och hem, så om jag ska hälsa på nån känns det som att jag måste få stanna till midnatt när jag börjar... Det är inte något hett erbjudande, så det har mest blivit tv och dator på kvällstid.

Nästa veckas jobb innebär förstås att mina OS planer går i stöpet. Som tur var är visas ju det göttaste, skidor, alpint och skidskytte, vid 20-22 tiden och det innebär att jag kommer att hinna se det mesta. Att jag sen missar ishockey och Sverige-Tyskland och dylika skitmatcher berör mindre. Det bästa med den turneringen dröjer ytterligare. Känns som inte riktigt motiverat att tacka nej till jobb för att se OS heller =).

Så på lördag är det marknadsutgång. Det vankades visst tjejmiddag hos lillsyster med lite vin, och det är ju alltid trevligt. Får försöka klura på hur det ska gå med skidskyttesprinten som går av stapeln där vid 22 tiden. Kanske får spela in... =)

Ha det!

Tisdag

Det blir inte så mycket gjort i veckan känner jag. Sova till 15 snåret och sen dega framför tvn tills jobbet drar igång, men det fungerar det med. Det går inte riktigt i full fart heller på jobbet, så om jag har tur kanske det blir jobb något skift i nästa vecka också.. =) Roar mig under nätterna med talböcker. Lyssnade ut Filip och Fredriks Tårtgeneralen i söndags och jag kan inte säga annat än att det är en fantastisk berättelse. Sen kan man ju ifrågasätta sanningshalten genom historien, men man kanske får se det som en renodlad roman. I går fortsatte jag sedan min genomhörning av Michael Connellys böcker och började på Räven. Början är då bra så jag hoppas att det fortsätter i samma spår.

Hockeymässigt tror jag att vi har något otalt med hockeyguden. Det går inte alls vägen för luleå, och tappade poäng i slutsekundrarna är inte första gången det händer. Nu ska det bli skönt med lite uppehåll och försöka ladda om för att knpia en slutspelsplats. Lite skönt att man kan fylla sportkvoten med OS istället också.. =)

Jag brukar alltid få en slags bakiskänsla när jag jobbar nattskift, när jag stiger upp där på eftermiddagen. Det tar som ett bra tag innnan kroppen fattar att det är "morgon" och att det är dags att stiga upp. Lite ofokuserad och så, men det brukar som tur var gå över när jag kommer på jobbet.

Ha det!

Söndag

Solig och fin helg har det vart, igår var vi uppe i Ljungby och fixade i köket lite. Köksbänkarna och diskbänken skulle sättas tillbaka och vattnett skulle dras. Det tog typ hela dagen. På kvällen var jag ner till M.B i den nya lägenheten, med diskmaskin. Lite babbel och så, fint i lägenheten var det också.

Min förkylning, som jag trodde hade gått över i fredags, verkar ha kommit tillbaka med stormsteg. Skulle kanske inte ha vart ute och skottat tak på sågen i fredags bara för att jag kände mig lite piggare. Det får jag sota för idag då jag trots det fina värdet nog får hålla mig inomhus. =( Kan i och för sig behövas lite uppladdning inför kvällens och hela veckans nattskift. Ikväll gör jag bort det värsta skiftet med 18-06, sen blir det kortskift mellan 00.10-06.00. Det ska väl gå an. Nu ska jag nog ta och glo lite tv, alt spela lite wii...

Ha det!

Torsdag

Gårdagen spenderades mer eller mindre i ett enda stort paltkoma. Det var ruggigt gott på hotellet och praktiskt taget hela malå var där. På kvällen hade vi filmkväll, den hemvändande grannen bjöd på go fika och jag, arvids mamma och E var dit och fikade och såg film. Filmen (sherlock holmes) var väl kanske ingen höjdare, men vi babblade på till miss i nassen och det är ju alltid trevligt. Nu måste vi hålla igång och försöka styra upp något mer någon fler gång.

Idag har jag mest vart sjuk hela dagen, har sett på tv och spelat wii. Inte så skoj, men det får väl duga. Ett riktigt busväder ute så det känns inte som att jag missar något ändå. Ikväll är det sexpoängsmatch mot MoDo, och jag funderar på att krya till lite och kanske släpa mig iväg till byalokalen och titta på matchen. Eller så får jag skita i det och lyssna på radio istället... Viktigt i alla fall!

Kusin verkar också vara på hemgående och det vore riktigt skoj att träffas och dra ett litet party... Får se om det blir av, annars får det bero till VM.

Ha det!

Tisdag

Har som mest pysslat med en massa snöskottning de senaste dagarna, det har både snöat som tusan och vart kallt som attan. Inte skoj! Tog tillfället i akt i förmiddags och planterade tomaterna och paprikan. Då var då det gjort, bara att avvakta tills i mitten på juni innan det blir till att skörda. Om allt går som det ska bör de ha jommit upp och hunnit växt till sig i mitten på mars någon gång, då får de bo i källaren i ett par veckor. I svalka och mörker växer så att de blir grövre istället för långa och rangliga.

Var upp i backen och träffade hemvändande barndomskompis lite i eftermiddag, får se om det blir mer lek imorgon kväll. Imorgon är det också första onsdagen i månaden och det innebär lappkok på hotellet. Blodpalt och renkött, ska ta med mig farmor dit på e liten utflykt. Har som dåligt med kompisar som äter blodmat... =)

Ha det!

RSS 2.0