Torsdag

Känner att det börjar bli långt mellan uppdateringarna. Kan dock bero på att det inte händer så mycket värt. Helgen spenderades i stugan i Racknäs med fiske och sol. Fisket gick väl sådär, några harrar och någon sik blev det allt till middag. Solningen gick däremot bättre, knallsol hela tiden resulterade i raccoon-eyes tack vare solglajjorna. Finns som tur var gott om tid att bättra på brännan. Pappa provbadade mitt på älven en sväng, men det gick då bra, han tog sig upp rätt snabbt. Det går fort att isarna blir dåliga.

I veckan har jag mest inte gjort nåt, umgåtts med lillasystrarna och internetshoppat. Har paket på väg från asos, junkyard och accessoriesonline. Får se vad det blir av det. Jag försöker trösta mig med att jag har ett uppdämmt shoppingbehov som samlats på under de 16,5 åren som jag vart fattig student. Först nu jag tjänar pengar och kan shoppa!

Igår såg jag och lillasyster Lejonkungen för första gången på flera herrans år, och den är fortfarande lika bra! Det är helt sjukt! Nu blir det nog till att lägga upp ett sparkonto märkt disney.

Ha det!


Onsdag

Och dags för en uppdatering. Jobbade hela förra veckan + helg, så i veckan är det ledigvecka. Härligt värre! På söndagen efter skiftet slog företaget på stort och bjöd på pizza, och sen var det fest på klubben för skiftlaget. Trevligt värre, synd bara att man är rätt mör efter en jobbperiod och långskift så de blev en tidig kväll. Och med tidig menar jag verkligen tidig, jag tror att jag var hemma vid 21.15. =)

I veckan har jag annars mest hunnit med att bränna pengar. Jag insåg att mitt klädkonto stått på 0 sedan innan jul och att det allt var dags för en uppdatering. En jacka blev det allt, och två par skor. Några toppar och ett par shorts, gör också att jag är mer rustad för sommaren.

Imorgon blir det till att åka upp til stugan och ta tillvara på det sista ur våren. Lite skoter och fiske, med eldning och sol sitter som en smäck!

Ha det!

Tisdag

Vips vad veckorna går, och inga uppdateringar. I torsdags var brudarna i familjen till Arvidsjaur för att äta middag på The Square och fira min magisterexamen. Riktigt göööd mat var det! Harfilé och vildand till förrätt, lammfilé fill huvudrätt och chokladmousse med creme bruleé boll till efterrätt. Smaskens värre! Tyvärr stänger de ju igen nu i nästa vecka, i alla fall för ett tag framöver.

Helgen spenderades i Ljungby vid gammstuguns solskensvägg. Härligt brun har jag blivit! Några dagars jobb på sågen i veckan, men framförallt äntligen ett jobb som har med ekonomi att göra. Visserligen blir det inte så många timmar i månaden, men det är ju bättre än inget!

Nu ska jag försöka hinna ut i solen innan eftermiddagsskiftet börjar.

Ha det!

Påsken i bilder!

Påsken har vart riktigt grejt! Sol och god mat och trevligt sällskap, kan det bli bättre?! Skärtorsdagen begav jag och föräldrarna oss upp till den nya stugan i Ljungby för att börja campandet. Vi skotrade oss upp till morbroderns ö för lite lunch.



Vädret var inte det bästa.



Men vi fick då i oss maten ändå, utan större problem. På kvällen kom systrarna med respektive och helgens matmissbruk tog fart på riktigt. Ett påskbord utan dess like blev uppdukat, och resterna räckte nog hela påskhelgen.



Långfredagen ska traditionsenligt spenderas på Ledvattsfjället tillsammans med allt annat folk som också har som tradition att vara där. Inget fint väder denna dag heller, och föret lämnade mycket i övrigt att önska. Började med att dobba fast i ovanavattne, dock är detta helgens enda fastkörning, så med facit i hand var det rätt bra före.



På kvällen bjöds det på bastu hos morbror innan vi samlades i Ljungby för att klämma ned påsklammet.


Lördagen bjöd så äntligen på det hett eftertraktade solskenet, och vi begav oss till stugan i Racknäs för att kolla läget och steka lite pannkaka. Efter det blev det en improviserad fisketävling där en hund utom tävlan visade sig vara mest intresserad av alla.


Annars satsade vi rätt så mycket på solandet framför stugan.



Söndagen var också riktigt fin, så vi satsade på ytterligare en dag på fjället.


Som bjöd på både bättre väder och utsikt än vid föregående besök.


Och precis som sist var alla lika hungriga.


Hur härligt som helst! En riktigt go' påsk! Av någon outgrundlig anledning spenderades däremot måndagen på sågen, helt värdelöst! Som tur var är det många fina helger kvar att campa runt på.

Ha det!

RSS 2.0