Påsken i bilder!

Påsken har vart riktigt grejt! Sol och god mat och trevligt sällskap, kan det bli bättre?! Skärtorsdagen begav jag och föräldrarna oss upp till den nya stugan i Ljungby för att börja campandet. Vi skotrade oss upp till morbroderns ö för lite lunch.



Vädret var inte det bästa.



Men vi fick då i oss maten ändå, utan större problem. På kvällen kom systrarna med respektive och helgens matmissbruk tog fart på riktigt. Ett påskbord utan dess like blev uppdukat, och resterna räckte nog hela påskhelgen.



Långfredagen ska traditionsenligt spenderas på Ledvattsfjället tillsammans med allt annat folk som också har som tradition att vara där. Inget fint väder denna dag heller, och föret lämnade mycket i övrigt att önska. Började med att dobba fast i ovanavattne, dock är detta helgens enda fastkörning, så med facit i hand var det rätt bra före.



På kvällen bjöds det på bastu hos morbror innan vi samlades i Ljungby för att klämma ned påsklammet.


Lördagen bjöd så äntligen på det hett eftertraktade solskenet, och vi begav oss till stugan i Racknäs för att kolla läget och steka lite pannkaka. Efter det blev det en improviserad fisketävling där en hund utom tävlan visade sig vara mest intresserad av alla.


Annars satsade vi rätt så mycket på solandet framför stugan.



Söndagen var också riktigt fin, så vi satsade på ytterligare en dag på fjället.


Som bjöd på både bättre väder och utsikt än vid föregående besök.


Och precis som sist var alla lika hungriga.


Hur härligt som helst! En riktigt go' påsk! Av någon outgrundlig anledning spenderades däremot måndagen på sågen, helt värdelöst! Som tur var är det många fina helger kvar att campa runt på.

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0