Säsongsavslutning

Äntligen lite helg och ledigt. Jag och Arvids föräldrar var iväg på bio igår, vi såg Flickan som lekte med elden. Den var riktigt bra, så det är bara att hålla ut tills trean kommer där i slutet på november.

Imorse blev det en orienteringstur. Mamma har gått studiecirkel, och idag var det sista och avslutande orienteringspasset. Det var riktigt skoj att få vara ute i skogen och gå. Fina färger överallt, och vädret var ju så bra. Nu har vi också plockat ihop i växthuset. Det blev en massa tomater, så mamma får nog koka marmelad i år igen. En hink med morötter, ett tiotal paprikor och ett tiotal chilifrukter blev det också. Ska försöka leta reda på hur man ska gå tillväga för att ta reda på chilin. Det går ju inte så mycket av den, kanske bör torka den så att den inte möglar bort i onödan.

Vi har också försökt fiska upp fiskarna ur dammen, nu återstår bara vad vi ska göra med dem. Ett akvarium kanske vore på sin plats. Blir nog lite svårt för dem att klara sig ute, dammen lär ju bottenfrysa.

Nu bär det av i i bastun för att få upp lite värme.

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0