Luleå

Har nu lyckats flytta in alla grejer och få dem på plats i mitt nya krypin. Känns gode skönt med lite kök också.. Ska möta upp klasskamraterna på en halvtimma så ska vi göra en liten utflykt till Dollarstore och köpa lite förnödenheter, såsom gardinstänger och dukar. Blir nog säkert bra.

Lite skola har vi också hunnit med, känns inte pepp på det! Kursen o koncernredovisning och revision känns ändå ganska bra, där finns ju i alla fall lagboken och regleringar att luta sig mot. Men den andra kursen, strategisk ekonomistyrning, är rena flummet. På måndag ska vi få en lektion av en skådespelare för att lära oss teater inför våra "rollspel" och redovisningar. Hur i hela friden ska man kunna redovisa en tråk-artikel från 1985 om ekonomistyrning "på ett roligt och engagerande sätt, exempelvis med en sång eller en inspelad video".

Inte skoj.

Har även skola sent på fredag eftermiddag, så det blir nog till att stanna kvar här i helgen. Får se ad jag kan tänkas hitta på, förutom all den läsning som jag absolut borde ta tag i..

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0