Nära nu!

Så här nära har vi aldrig vart att bli klara med det förbannade arbetet. Men nu är vår egen deadline satt till kl 16.00 imorgon torsdag den 20/5 2009. Punkt. Sen får det fanken vara nog! I och för sig ska vi då låta arbetet vila och tokläsa det en fyra fem gånger för att hitta konstiga meningar och ord. Ni anar inte hur många gånger vi skrivit vikigt istället för viktigt, svårt att se är det också. Sen är det final-slut-nu-får-det-vara-nog-på-riktigt riktig inlämning på tisdag kl 12.00 i Luleå.

Då får vi alltså sätta oss i racer-passaten och köra ända upp till Luleå för att lämna in en sketen (eller förresten, briljant) uppsats. Men det ska nog ordna sig. Är så sugen på att bli av med den att jag skulle kunna tänka mig cykla enhjuling uppefter E4:an till Luleå för att lämna in.

Så efter kl 16 imorgon är det dags för långhelg och förhoppningsvis solsken. Min rödbrända hy har lagt sig och är nu beredd på lite mer sol - hudcancer kan slänga sig i väggen. Det borde väl gå bränna bort om inte annat?

Ha det!

Kommentarer
Postat av: Therese

Det finns en bra uppfinning som kallas solskyddsfaktor ifall du inte vill "bränna bort" hudcancern :)

2009-05-27 @ 08:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0