Hooooockey?

Fy så skönt med helg. Skönt att komma hem och bli bjuden på god grillmiddag, grillat är alltid trevligt. Måste dock ta mig i kragen och skriva lite på analysen ändå. Men det behövs nog inte så värst mycket ändå.

Hockey VM på tv. Finns det någon som bryr sig om hur det går? Okej, hockey är fantastiskt roligt, i elitserien och OS. Men VM går vartenda år och vartenda år så tackar de stora "stjärnorna" nej till att medverka. Det är famlijeskäl, motivationsskäl och det är konstiga skador som uppkommer i slutsekunderna av den sista klubbmatchen som kräver riklig vila för att gå till sig. Vartenda år går det på skitkanalen 6an med sina urlöjliga kommentatorer som inte verkar veta ett dyft om spelarna som spelar i klubbar norr om dalälven. Om de finns några sådana överhuvudtaget, de svenska förbundskaptenerna har inte heller så stor koll på norrlandsklubbarna.

Den stora stjärnan som gör allt rätt i år är tydligen Kristian Huselius. Har den människan gjort någonting (NÅGONTING ALLS?) sedan han blev anklagad för våldtäkt säsongen 04/05? Typ spelat i någon obskyr liga i kazakstan eller nåt.

Kommentarer
Postat av: Y

nej inte har jag varit imponerad av detta vm inte... elitserien är ju betydligt roligare att se på. Vilken torris du är. Du måste ju uppdatera oftare! :)

20dagar kvar......

2009-05-08 @ 22:22:48
URL: http://franlitentillstor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0