Helgens bravader

Så var man tillbaks efter en långhelg i Hufvudstaden, en mycket lyckad sådan. På lördagen då vi anlänt och checkat in på hotellet så drog vi till kungstrådgården och satt i gräset i några timmar och solade. Som av en händelse så råkade det vara Jesusmanifestation just denna dag. (Egentligen därför vi åkte dit, men det låter så mycket coolare med Metallica).  Vi diggade lovsång och allmänna hejarop till Gud och Jesus ett tag, innan vi gick in i gamla stan för att spana.



Till och med Polisen hade slagit läger för att titta.

På kvällen blev det god mat på förvirrad restaurang. De glömde bort typ allt vi beställde in, men då den kom var maten jäkligt god. Som plåster på såren bjöds det då på kaffe och dessert. Nice! Sedan gick vi vidare till Medeltidsbaren, där lillasyster försågs med klassisk mundering och därmed var beredd på lite öl. Träffade Chris och Nils från Australien respektive Jönköping och tittade på medeltidsband. Säckpipa, elgitarr och bongotrumma - fungerar bra.


På söndagen åkte vi på pensionärsattraktion - Bergianska trädgården - och kikade. Lite väl tidigt ute, men mycket fint fanns det. Lunch på Naturhistoriska Riksmuseet, och sen lite shopping längs Drottninggatan. På kvällen vankades det bio, män som hatar kvinnor skulle tydligen vara bra - så blev det. Herrejävlar så rädd jag var och då har jag ändå läst böckerna. Blev inte bättre av psyko-lillasyster  när vi skulle sova. Men filmen var bra ändå, det var den. Måndag blev det shopping för hela slanten. Kanske lite för mycket... Blev två par skor, ett par jeans, fyra tröjor och en jacka. Utbrända sökte vi oss tillbaks till hotellet för att taktikvila inför kvällen.

Sneakers från sneaky steve.

Vi drog ut till Globen lagom för att hinna vara med på förfesten, fick bättre bord denna gång. Väl inne på globen så delades det ut gratis t-shirts till alla som plåster på såret, för förra konserten. Trevligt trevligt. Konserten var grym, som alltid (Motorbreath!). Synd bara att små fjortistjejer ska vara där och förstöra, men som tur var gick de hem när Nothing Else Matters hade spelats. Smart!


Som sagt lysande konsert, bortsett från fjortisar och tunnelbanestrul. Men tillslut tog vi oss tillbaks på hotellet, helt utslut och uttorkade efter en något het tillställning. Skulle tro att håret på armarna schwentes bort av pyrotekniken.


Jaha, då var ni uppdaterade. Nu blir det tråk-skola.


Kommentarer
Postat av: Y

Ni verkade ju ha haft en trevlig helg! Brano fattigare misstänker jag!

2009-05-06 @ 12:09:46
URL: http://franlitentillstor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0