Helgen

Gode fint väder i helgen, trots att det blåser orkanvindar. Men det blåser då i alla fall varmt, så det finns ju ingen risk för köldskador. Igår fixade jag lite i växthuset och planterade ut gurkorna och melonen.

Gurkorna till vänster och melonen till höger. Så det blir nog bra det. Nu är det bara att vänta ut dem.

Sen ner till Malå och ut på promenad med världens tråkigaste hund. Hjördis tog det lungt och var nöjd efter att hon nästan pinkat i trapphuset. Sen skulle vi släpa henne runt kvarteret. Inte skoj! För att kompensera detta var vi om tvärt och hälsade på hos Allis med familj. 

På kvällen var det födelsedagsfirande med brännbollsturnering. Ganska roligt när man kan vara ute och inte myggen har hunnit komma fram. Jag var tydligen inte bäst den här gången heller, men det spelar då väl ingen roll - det var skoj ändå.

Idag blåser det om möjligt ännu mer, men man får allt vara ute ändå. Planterade örtagården, så den hinner ta sig till säsongen börjar. Persilja, timjan, basilika, dill och mynta. Sen är man beredd på nästan allt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jo nog känns det lite grann i benen iaf. Snacka om att manär otränad. Själv då? Känns det nå?

2009-05-31 @ 21:50:25
Postat av: Y

du har ju något konstigt när man ska lämna kommentarer. namnet försvinner ju om man inte ser efter innan man skickar så är det bara borta...

2009-05-31 @ 21:52:10
URL: http://franlitentillstor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0