Uppdatering

Såå mycket att göra och så lite tid till att blogga..

I torsdags så blev det i alla fall en resa till Danmark, På vägen stannade vi av i Malmö, vid Turning Torso för att fika lite granna. Väl i Danmark så lyckades vi hitta åt ett parkeringsgarage där jag stoppade in mitt Kontokort för att ta oss in. När vi sen skulle gå ut ur parkeringshuset uppstod viss förvirring. En mycket misstänksam skylt på danska förklarade att vi skulle visa upp vårt kvitto för att komma in i garaget. Ett kvitto vi inte hade. Bad en anställd om hjälp och han förklarade vänligt att vi skulle trycka ner handtaget för att ta oss ut ur huset. Helt omöjligt att förstå varandra! Tillslut hittade vi engelska instruktioner som gick att förstå.

Väl på Tivoli så började vi lite lätt med Lustiga Huset, där det snabbt stod klart att vi var för gamla för sånt dära. Efter denna mjukstart övergick vi till berg-och-dalbanan, en runt runt karusell innan vi hamnade i fritt fall. Konstaterar nu att vi är för gamla för sånt där också, nu börjar det bli dags för bilbingo och kaffrep, mer stillsamma nöjen.

Igår på midsommaraftonen så packade vi picknickorgen och åkte till Backåkra där det var storsrtat midsommarfirande, säkert 1500 pers där. Vi insåg snabbt att vi underpresterat med vår bulle och kaffe packning, då de andra hade gräddtårtor och andra spektakulära grejer med sig.

På kvällen blev det grillat med potatisgranäng och en jordgubbstårta på det. Smaskigt!

Idag har det vart en dag på stranden, med lite sol och bad. Avrundade med en misslyckad middag på strandbadet, där personalen inte hade sin bästa dag. Sen lite minigolfturnering på detta där Arvids far sopade banan med oss, revanchen väntar dock imorgon, så det finns inte så mycket utrymme för mobbing.

Nu ska vi grunda med en Wallanderfilm inför morgondagens besök på Wallandermuseet i Ystad.

Ha det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0