Tirsdag

Idag har vi hunnit med myyycket. Gick ut hårt med ett besök till Ale stenar och fick se en slags stenformation ala Stonehenge. Enligt uppgift var det inlandsisen som fört med sig stenarna och placerat dem djupt i marken i en perfekt båtformad formation. Bullshit! Vi kör hellre på Alienvarianten eller ett gäng riktigt starka neandertalare.

Sen var vi ner i hamnen i Kåseberga och spanade, där var det visst vägomläggning och det kördes med bult utanför kafeérna, så vi köpte med oss rökt makrill och lax och for hem på lunch istället. Efter att både ha lyckats rivia sönder och lagat avloppet och halva toaletten, något som tog halva eftermiddagen så bar det iväg till Ystad för span. Gick runt lite i några butiker och hittade äntligen en pyjamas som gick att ha på sig utan att åldras 47 år. Sedan runt lite bland de gamla kvarteren, och spanade på ett kloster. Plankstek och en öl till middag med glass till efterrätt på Bryggeriet satt inte helt fel, och sen bar det av på roadtrip.

Till smygehuk och några obligatoriska kort via trelleborg och sen hemöver. Var väl hemma vid 21.30, då det blev jordgubbar till kvällsfika och nu snart god natt. Imorgon hoppas vi hinna med både Kiviks musteri och kanske Glimmingehus slott innan vi drar på stranden och solar, om vädret håller i sig.

Ha det!

Kommentarer
Postat av: lapplisa

Men himla mycket ni hinn me om dagarna.

2009-06-17 @ 18:16:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0