Ännu mer att göra

Idag hade vi ett fullspäckat schema, och det skulle snart visa sig att tiden inte skulle räcka till. Lite småmulet på morgonen men med begynnande solsken så lade vi upp planen att åka på turistsväng på morgonen och sen på stranden på eftermiddagen för lite sol och bad.

Vi började vår turistresa med kulturstoppet Glimmingehus, typ en gammal stenborg. Vi plankade in - gudskelov - för det var verkligen inget speciellt att se. Gammalt kallt hus med tjocka väggar och tomma rum, så det var snabbt avklarat. Sen bar det iväg mot Kivik och musteriet, redan här närmade sig klockan lunchtid så vi stannade för en lunchmacka på ett kafé i Kivik. Sedan på musteriet och kollade äppleodlingen och mustframställningen, det var riktigt roligt. Ett stopp på fabriksförsäljningen där de andra turisterna handlade vagnvis med must och saft och allehanda äppleprodukter och vi plockade på oss en omastlig tomatjuice och typ 7 olika cidersorter som vi ska försöka beta av och kora en vinnare.

Vi var hemma vid 16.30 och då kändes det lite sent att åka till stranden för bad, middag och kvällspromenad istället fick duga bra. Nu blir det nog till att kojsa då det bär iväg till Danmark och Tivoli imorgon.

Ha det!

Kommentarer
Postat av: rismajakajsa

Fiskarna har äntligen uppstått vi blev mycket glada.Deom har tydligen nattskift.

2009-06-18 @ 12:46:53
Postat av: Therese

men jisses, det blev en fullspäckad "semester" det där. ingen rast och ingen vila. vi har sol idag, men knappast läge för bad och strandliv :p lev och må och hälsa husfolket :)

2009-06-18 @ 13:43:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0